Dongeng Bahasa Sunda Sasakala Majalengka

Dongeng bahasa sunda sasakala majalengka
Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. ilaharna dongéng téh. Dongeng bahasa sunda sasakala majalengka. su.wikipedia.org
Baca Selengkapnya : Dongeng bahasa sunda sasakala majalengka

Related to Dongeng Bahasa Sunda Sasakala Majalengka

Dongéng - wikipédia
Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. ilaharna dongéng téh. Dongéng - wikipédia. su.wikipedia.org
Baca Selengkapnya : Dongéng - wikipédia

Lihat juga: